Dakle sta je ono bez cega ne biste mogli da da zivite?
Objava
Collapse
No announcement yet.
Bez kog otkrica ne biste mogli da zivite?
Collapse
X
-
Citiat člana Ube Pogledaj PostStruje....omoguchili nam cjelunocni provod...
postoje dva tipa MUSHKARACA....
jednima se svidjam....
a druge nemaju ukus.....
hmmmm...a treti pozvache prijatelja umesto mene...sigpic
Comment
-
otkriveno je da pusenje cigareta sprecava pojavu Alchajmerove bolesti, sad mogu svima onima koji samo proganjaju pusace iz kancelarija da kazem eeee da vam nije nas odavno bi vi otisli odavde , nego umesto da nam zahvalite vi dizete dreku i pretite kojekakvim kaznama i toboznjim zdravim zivotom a non stop ste kod lekara , gde je smeh ( inace u svim firmama,organizacijama - tamo gde su pusaci uvek neka zajebancija a kad udjes kod nepusaca -tamo ko da je neko umro)
Comment
-
bez "ono " koje su otkrili neandertalci kad je uhvatilo ledeno doba pa su se morali da se zagriju telo uz telo....ma najbolje otkriche do sad ,majke mi!!!!!Zivot se moze razumeti samo gledajuchi unatrag,ali se moze ziveti gledajuchi samo napred!
Comment
-
'Otkrica' da su muskarci i zene ravnopravni
bez toga ne bih mogao, ne podnosim slabe i zene koje se potcenjuju...glavu gore ja sve mogu i niko mi ne treba...obozavam taj nacin razmisljanja
Po meni je ovo otkrice za vek vekova, i tek sad treba da pocne da se pise istorija
jos ako mi kaze prebicu te majmune...aaaaahhh....i eto ja prav a ona ravnopravna, syayno bayno...i odosmo da pisemo istoriju
Comment
-
Za tebe postoji samo jedno otkriće bez koga ne bi mogao...
Citiat člana goxy30 (axxo) Pogledaj Post'Otkrica' da su muskarci i zene ravnopravni
bez toga ne bih mogao, ne podnosim slabe i zene koje se potcenjuju...glavu gore ja sve mogu i niko mi ne treba...obozavam taj nacin razmisljanja
Po meni je ovo otkrice za vek vekova, i tek sad treba da pocne da se pise istorija
jos ako mi kaze prebicu te majmune...aaaaahhh....i eto ja prav a ona ravnopravna, syayno bayno...i odosmo da pisemo istoriju
Plavuša:
Comment
Comment